ALLROUND AANNEMERSBEDRIJF

Gebrs. Hooghwerff is een allround aannemersbedrijf én projectontwikkelaar. Het bedrijf uit Strijen is decennia lang met succes actief in de verbouw, nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen en utiliteitsgebouwen. Onze pijlers: kwaliteit, veiligheid, zekerheid en verantwoordelijkheid.

WERKGEBIED

Met 23 allround werknemers zijn wij werkzaam in de driehoek Haaglanden, Gorinchem en Breda. Voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen. U kunt bij ons terecht voor moderne én monumentale bouw. Voor complete bouwaanvragen, constructieberekeningen, bouwkundige tekeningen en projectbegeleiding. En projectontwikkeling.

UITDAGING

Vaklieden & kennis van oude bouwmaterialen en technieken,

we hebben beide in huis. We vinden het heerlijk om een oud object te restaureren. Maar we vinden het ook een uitdaging om een oud pand met nieuwbouw te combineren. Zo krijgt een historisch object een eigentijdse invulling.

ZEKERHEDEN

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Stichting Woningborg, zodat u garantie heeft op uw nieuwbouwwoning en de zekerheid heeft dat uw nieuwbouwwoning altijd afgebouwd wordt. Daarnaast zijn wij een Fundeon-erkend leerbedrijf, en beschikken wij over een VCA certificaat en een ISO 9001 certificaat.

ONZE SPECIALITEITEN

Wij zijn allrounders in:

Een afspraak maken?