4 twee-onder-een-kapwoningen te Strijen

Aan de Boompjesstraat te Strijen worden op loopafstand van het centrum 4 tweekappers ontwikkeld. De woningen zijn ruim van opzet en ca. 650 m3 groot en geschikt voor werken aan huis door een ingang aan de achterzijde op polderniveau aan de Damweide. De hoofdentree van de woningen zijn gelegen aan de Boompjesstraat met een riante voortuin.

De woningen zijn voorzien van een riant onderhuis, waarin de berging is opgenomen, de technische ruimte en een tweetal ruimtes, die geschikt zijn voor slaapkamer, kantoor of tuinkamer. Op dijknivo is de woonkamer en toilet gelegen. Tevens is een riant dakterras voorzien. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Tevens is nog een bergzolder aanwezig.

De woningen worden voorzien van goede isolatie van vloeren, gevels en dak en kunststof kozijnen. De verwarming en koeling van de woningen wordt verzorgd door een warmtepomp met bodembron. De mechanische ventilatie met warmteterugwinning en de benodigde zonnepanelen zullen ervoor zorgen dat het energieverbruik minimaal zal zijn.

De woningen zullen naar verwachting eind oktober 2021, begin november 2021 in de verkoop komen.

Project Blom te Klaaswaal

Het nieuwbouwproject heeft de projectnaam Blom gekregen. Blom stamt af van bloem en verwijst naar de bloesem van de fruitbomen die op dit moment op de locatie staan. Blom staat ook voor jong en mooi. Een mooie, nieuwe en dus jonge woonwijk, waar ook woningen  ontwikkeld gaan worden voor starters.

Het aanbod bestaat uit maximaal 120 mooie, nieuwe woningen in diverse prijsklassen, gekenmerkt door mooie architectuur en fraaie afwerking. De omgeving wordt ingericht met speel- en ontmoetingsplekken en volop groen. Rustig wonen in een dorp, maar ook de dynamiek en de voorzieningen van de stad in de buurt. Een prachtige plek om te wonen en te leven!

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite: www.blom-klaaswaal.nl

8 appartementen De Wagenmaecker in Strijen – Verkocht

8 moderne appartementen in het centrum van Strijen op loopafstand van winkels, apotheek, huisarts en openbaar vervoer. Op een voormalige werkplaats aan de Schenkeldijk ontwikkelden wij dit plan.

De appartementen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, onderhoudsarmekozijnen, een bodemwarmtepomp en 20 stuks zonnepanelen per appartement. Hierdoor zijn deze appartementen energieneutraal.

De appartementen op de begane grond hebben een tuin met terras en op de verdieping een loggia op het zuidwesten. Bij alle appartementen is een afgesloten bergruimte van minimaal 27 m2 voor auto of fiets. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift en voorzien van een luxe Siematic-keuken en een complete badkamer.

Als u geïnteresseerd bent in 1 van de appartementen dan moeten wij u helaas teleurstellen. Makelaar Van der Vinden uit Strijen heeft ze allemaal voor ons verkocht.

13 woningen Spui te Strijen – Verkocht

Alle 13 woningen te weten 10 senioren woningen en 3 herenhuizen zijn allemaal door makelaar Van der Vinden uit Strijen verkocht.