NIEUWBOUW

Wilt u een huis, bedrijf, school of … laten bouwen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bouwen voor gemeentes, woningbouwverenigingen en particulieren. Van nieuwe woningen en scholen tot complete appartementencomplexen.

VAN ONTWERP TOT DE SLEUTEL

Wij denken actief met u mee over het ontwerp, maatvoering, materiaalkeuze, uitvoering, begeleiding & planning. Geven u deskundig advies. En voeren de werkzaamheden efficiënt en volgens planning uit. Zodat uw project naar wens verloopt en het eindresultaat helemaal is wat u in gedachten had. Of misschien zelfs wel beter!

UW BOUWPARTNER MET VAKKENNIS

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare aannemer voor uw nieuwbouwproject? Wij hebben de kennis, ervaring, techniek en vakmensen in huis om u een passende oplossing te bieden. Van het ontwerp tot de afwerking, wij begeleiden u tijdens het hele traject. Daarbij houden we rekening met uw wensen. En is er ruimte voor aanpassingen en wijzigingen.

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Bij het bouwen van uw project streven wij naar kwaliteit. Niet alleen qua duurzame materialen en specialistisch vakmanschap, maar ook qua samenwerking met u. Bij het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand komt heel veel kijken. En dat vraagt om een goede verstandhouding, veel overleg en duidelijke afspraken.

UW VOORDELEN:

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Degelijke & duurzame materialen
  • Vakmanschap
  • Meedenken in ontwerp & uitvoering
  • Oog voor detail
  • Goed overleg
  • Heldere afspraken

VRIJBLIJVEND GESPREK

Heeft u plannen om een nieuwe woning, nieuw bedrijfs- of kantoorpand, of nieuwe school te bouwen? Wij denken graag gedurende het hele traject actief met u mee. Dat begint al bij het ontwerp en de materiaalkeuze. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een eerste vrijblijvend gesprek.